Politie & Recht (P&R) - Tijdschrift voor strafrechtelijke en bestuurlijke rechtshandhaving

Uitgever: die Keure / la Charte

Het tijdschrift Politie & Recht (P&R), dat vanaf jaargang 2021 de subtitel 'Tijdschrift voor strafrechtelijke en bestuurlijke handhaving' heeft gekregen, heeft de ambitie haar lezers vier maal per jaar actuele 'issues' en rechtspraak inzake politierecht onder de aandacht te brengen en te duiden. De

artikels zijn puntig en heel concreet waar het kan, uitgebreid en fundamenteel waar het moet.
P&R richt zich hierbij op een breed lezerspubliek:
- de lokale en de federale politie en hun toezichtsorganen
- de andere veiligheidsactoren zoals inlichtingendiensten, inspectiediensten (BID's) en de private politie
- de magistratuur
- de bestuurlijke overheden
- advocaten
- universiteiten
- politiescholen
De samenstelling van de redactie waarborgt dat de juiste keuzes van te behandelen onderwerpen en jurisprudentie gemaakt worden, rekening houdend met de finaliteit van het tijdschrift en met de diversiteit van het doelpubliek.
Zo wil Politie & Recht een tijdschrift zijn dat voor het beleid én de praktijk actueel en nuttig is en waarin de verschillende facetten van het politierecht - vanuit al zijn invalshoeken - op evenwichtige wijze tot hun recht komen. Ook Europeesrechtelijke thema's komen hierbij aan bod.

Redactie
HOOFDREDACTIE
Dirk Van Daele
Franky Goossens

REDACTIE
Henri Berkmoes
Sven Bollens
Jolynn Debacker
Tom De Bruyne
Jeroen De Herdt
Vicky De Souter
Franky Goossens
Joost Huysmans
Marike Lefevre
Lore Mergaerts
Dirk Van Daele
Ken Van hoogenbemt
Wauter Van Laethem
Frederik Verspeelt

REDACTIESECRETARIS
Franky Goossens (franky.goossens@kuleuven.be)

CORRESPONDENTEN
Sarah Coisne - Audry Delvaux - Erwin Francis - Caroline Geerts - Katrien Keyaerts - Martin Minnaert - Frank Schuermans - Marc Sterkens - Kurt Stas - Pim Vanwalleghem - Conny Verschueren
Prijs enkel papier
€ 129.24 (BTW excl.)
Prijs enkel online
€ 129.24 (BTW excl.)
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 410,26 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.